HOME

 


Cred că fiecare om poate fi fericit, împlinit pe mai multe planuri, dacă dă un sens vieții lui și se orientează spre idealurile sale. De peste douăzeci de ani, prin activitatea mea, contribui la dezvoltarea personală pentru a avea în jur oameni liberi, fericiți și morali. Momentele cele mai importante din viața mea profesională sunt acelea în care un client intră în biroul meu cu spatele drept, cu privirea nobilă și cu încredere în el și îmi spune că a dat sens vieții lui. 

Prof. Dr. Sebastian StănculescuBun venit pe site-ul unde găsiți informații despre evenimentele coordonate de prof. dr. Sebastian Stănculescu!

În această perioadă în București se desfășoară formările de Autocunoaștere, Dezvoltare, Consilieri, Cuplu și familie, Manageri/leaderi și Hipnoză și regresie.

Pentru formările internaționale din Viena, Milano, Berlin sau New York vă rugăm să ne scrieți separat la contact@sebastianstanculescu.com.

Pentru evenimente puteți vizita CALENDARUL. La secțiunea FORMĂRI sunt descrise toate cursurile organizate.

Pentru a ne contacta în vederea stabilirii unei ședințe individuale, intrați la secțiunea CONSILIERE. Pentru organizarea unui eveniment cu Sebastian Stănculescu, vizitati pagina EVENIMENTE.